Home Phone Custom Email Scroll Top

Služby


Oddýchnutí sme pripravení na svet, oddýchnutým nám opäť záleží na správnych veciach a správnych ľuďoch, správnym spôsobom.”
– David Whyte

Klasická masáž

Bolesť chrbta, krku alebo ramena?
Bolesti hlavy a migrény?
Bolesti kĺbov?
Stres? Zlá nálada?

Klasická masáž Vám môže poskytnúť širokú škálu zdravotných výhod:
pomáha znižovať stres a napätie, tlmí bolesť a poskytuje celkové zlepšenie zdravia.
Pravidelným opakovaním masáží posilňujete Váš imunitný systém a pomáhate Vášmu telu a duši, dostať sa do rovnováhy.

Pri masáži využívam tiež liečivé účinky aromaterapie v podobe vysoko kvalitných esenciálnych olejov.

Tehotenská masáž

Tehotenská masáž je pre mamičky výborný spôsob, ako relaxovať a uvoľniť napätie, ktoré sa objavuje v ich meniacom sa tele. Pravidelná masáž počas tehotenstva môže ženám pomôcť pripraviť sa na pôrod. Masáže sa vykonávajú v ľahu na boku v relaxačnej, pohodlnej a bezpečnej polohe. Ako pri všetkých mojich masážach aj tu používam jemný masážny mandľový olej.

Tiež ponúkam másaže podporujúce spustenie pôrodu, kedy je možné sprevádzať mamičku procesom hlbokého uvoľnenia a prípravy na samotný očakávaný pôrod.

Upozornenie: Masáž je kontraindikovaná v prvom trimestri. Prosím počkajte do štvrtého mesiaca, kým si naplánujete masáž.

Bankovanie

Masáž pomocou sklenených baniek prekrvuje kožu, ovplyvňuje metabolizmus a tým vyplavuje škodliviny von z tela. Bankovanie je staré niekoľko tisíc rokov, patrí medzi alternatívne metódy liečenia a pomáha pri bolestiach chrbta i samotnej chrbtice, dokáže uvoľniť stuhnuté svaly, zlepšuje krvný obeh, odstraňuje problémy s trávením a pôsobí aj proti celulitíde. Pozitívne pôsobí aj pri prechladnutí či migréne.

Shiatsu

Základným princípom Shiatsu je pomáhať klientovi spojiť sa s liečivou schopnosťou vlastného tela a tak obnoviť a udržať jeho zdravie. Shiatsu je terapiou preventívnou. Pomocou dotyku, masírovania, rozpohybovania kĺbov, naťahovania a tlaku sa uvádza do pohybu energiu (KI,ČCHI) v meridiánoch a tým sa obnovuje energetickú rovnováha v tele. Účinky Shiatsu sú hlboko uvoľňujúce a zároveň posilňujúce. Terapia sa vykonáva na zemi na podložke a v oblečení.

Thai Yoga masáž

Tradičná thajská jogová masáž je staroveké liečivé umenie, ktoré využíva systém energetických liniek – Ten Sen – cez ktorý prúdi prirodzená životná sila tela. Blokády v tejto životnej sile spôsobujú bolesti a choroby.

Terapeut pomocou rúk, nôh a lakťov vyvíja tlak na dôležité body energetických línií spolu s jemným strečingom. Tým sa uvoľní zablokovaná energia a uvoľní sa liečivý potenciál tela, obnoví sa rovnováha a harmónia.

TYM lieči neduhy ako bolesť hlavy, kolien, chrbta, ramien a šije, predmenštruačné napätie a iné. Je obzvlášť účinná pri necitlivosti alebo strate citlivosti pri stavoch, ako je skleróza multiplex alebo po mozgovej príhode. Zlepšuje flexibilitu, uvoľňuje, obnovuje a dodáva energiu.

Terapia sa vykonáva na zemi na podložke a v oblečení.

Firemné masáže

Jedinečný benefit pre zvýšenie produktivity a spokojnosti vo Vašej firme.

Podľa potreby zamestnancov a možností vo Vašej firme ponúkam možnosť 30 minútových masáží
počas pracovnej doby priamo vo firme pri zachovaní bezpečného a súkromného priestoru.

Dopriať si masáž priamo od “stola počítača” je podľa skúseností jedným z najlepších spestrení
práce s efektom úľavy od bolesti, pozdvihnutia nálady a regenerácie celého organizmu.

Masáže sa dajú vytvoriť podľa želania priamo na mieru Vašej firmy.

Galéria